Frambozen-citroen water

8 maart 2014

IMG_6853

Nummer 4 alweer van de 10 gezondheidsfeiten: Water is je beste lichaamsreiniger. Drinken dus maar!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo’n goede water drinker ben. Ik hou er gewoon niet van, heb toch echt liever iets met een smaakje. Maar ja, dat is natuurlijk weer minder gezond. Nu herhaalde Tom nog maar eens hoe belangrijk het is: er zijn geen betere manieren om je lichaam te reinigen dan met water. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Daarbij is het ook erg goed als je aan het diëten bent: door veel water (1,5/2l) te drinken heb je een gevulde buik en geen honger én doordat je veel drinkt, grijp je minder snel naar de ongezonde sapjes en frisdranken. Nu we het voorjaar in gaan wordt het ook weer een stuk makkelijker om meer water te drinken, best verfrissend!

Tijd dus om een lekker watertje te maken. Uiteraard kan je ook andere vruchten of bijvoorbeeld muntblaadjes toevoegen, maar ik vind dit erg lekker.

 

Dit heb je nodig voor 1 kan:

halve citroen, in schijfjes

2 handen frambozen (ik heb diepvries frambozen gebruikt)

 

Zo maak je het:

Doe de 2 handen frambozen in de kan. Vul tot bovenaan met water en leg dan de citroen erin. Zet voor een uurtje in de koelkast en dan heb je een heerlijk verfrissend en gezond drankje!

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie