Cuisine van Sabine test: Piccobello´s

9 december 2014

Picobello'sWat vind ik het leuk: mijn allereerste test product! Piccobello’s heeft mij namelijk benaderd om hun tomaatjes te testen en hier een recept mee te maken. Het recept volgt morgen, maar hier alvast een korte omschrijving van dit lekkere tomaatje.

De Piccobello’s zijn kleine tros cherry tomaatjes. Ze worden geteeld in Oud-Tonge, door The Greenery teler Theo van Noord. De tomaatjes worden duurzaam geteeld en daarom zijn er geen gewasbeschermingsmiddelen nodig. De tomaten worden inmiddels op aardig wat punten door het land verkocht, maar helaas nog niet in Nijkerk.

Ik vond de tomaatjes echt heel erg lekker. Zomer’s hebben wij ook tomaten in de tuin staan, en alhoewel de smaak best te vergelijken is, is bij ons het schilletje veel harder. De Piccobello’s hebben echter een zacht velletje en een hele volle smaak. Zelfs de geur is lekker: alsof ze vers uit je tuin komen. Mijn moeder liep langs de doos, proefde een tomaatje en zei: jemig wat lekker, dat die doos nog niet leeg is!! Nou inmiddels wel hoor mam!

Ik kan dus wel zeggen dat ik je kan aanraden deze tomaatjes eens te testen. De Piccobello’s zijn veel lekkerder dan tomaten uit de supermarkt, dat mag duidelijk zijn.

Morgen volgt een recept voor onderstaand gerecht. Gemaakt met Piccobello’s!

_MG_1060

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie