Cuisine van Sabine test: Uzuma

24 oktober 2015

Groentesapjes

Ontzettend lekkere sapjes.

Hallo allemaal! Daar ben ik weer! Na 2 ontzettend drukke weken heb ik eindelijk weer tijd om te bloggen. Afgelopen week heb ik wat catering op mijn werk gedaan én mocht ik een aantal keer uiteten waardoor ik geen avondje thuis ben geweest. Helemaal niet erg natuurlijk, maar dan schiet het blog er even bij in. De week ervoor deed ik mee aan een tennistoernooi en heb ik 9 (!!) wedstrijden in een week gespeeld. Wonder boven wonder: kampioen in de dames dubbel en tweede in de enkel. Joehoe!

De week voordat ik aan dit toernooi begon ontving ik een grote doos met sapjes van Uzuma. Keurig bevroren werden ze bij me bezorgd. Ik dacht dat ik een aantal flesjes uit deze doos zou gaan gebruiken om te verloten onder mijn lezers.. Maar ik kreeg een bericht van Uzuma dat ze ook zo’n pakket opsturen naar de winnaar! Wauw! Want in de doos zaten namelijk 21 flesjes met puur sap. En wanneer ik zeg puur, bedoel ik ook echt puur. Elk flesje bestaat uit ruim een kilo geperste groente en fruit. Doordat de ingrediënten koud geperst worden gaan er geen voedingsstoffen verloren en krijg je dus echt alle vitamientjes binnen. De sappen zijn er in 7 smaken waarbij Rise mijn favoriet is.

Je kunt de sappen gewoon als tussendoortje drinken, maar je kan ook speciale programma’s volgen. Zo is er een programma om te detoxen, om af te vallen en om op gewicht te blijven. Hoe ik het heb gedronken? Vooral tijdens de tennis voor een vitamine boost. Heerlijk! Maar ik heb ze ook als fruit vervanger genomen. Mocht je een programma willen volgen dan kan je met de doos in principe 3 dagen doen.

Wil jij ook zo’n heerlijk pakket winnen? Like dan mijn pagina op Facebook of Instagram en deel dit bericht. Volgende week maak ik de winnaar bekend. En geloof me, dat wil je zijn.

Voor meer info zie www.uzuma.nl

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie