De Postkamer, Nijkerk

1 februari 2014

Postkamer

Een ‘bijzonder’ restaurant in Nijkerk. Hier wordt er gekookt en geserveerd door een team van mensen met een beperking. Lekkere lunchgerechten op dinsdag t/m zaterdag, en op vrijdag een wekelijks wisselend 3 gangen menu.

De Postkamer is echt een lieveling geworden binnen de Nijkerkse restaurants. Hier kan je terecht voor een Posthoorn (boerenboterham met carpaccio), een Briefkaart (boerenboterhammen met Van Dobben kroketten), of voor een Postduif (boerenboterham met kip en pesto). Ook serveren ze een heerlijk uitgebreide high tea met alles erop en eraan. Op vrijdagavond serveren ze een wekelijks wisselend 3 gangen menu, dat de ene keer bestaat uit gamba’s en de andere keer uit een heerlijke stoofpot. Echt lekker, en dat voor maar € 17,50!

Wat De Postkamer extra leuk maakt is het winkeltje dat ook in het prachtige oude postkantoor gevestigd is. Hier kan je mooie spulletjes kopen die voornamelijk zelf gemaakt zijn. Denk hierbij aan kaarsen, tassen, schilderijen of etagères. Altijd fijn om hier even door heen te lopen na het eten.

Als je hier wilt komen eten moet je wel even reserveren, het is vaak druk. Voor meer informatie over De Postkamer kan je hier een kijkje nemen op de website.

20140201_150802000_iOS

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie