Foodblogswap: Smoothie met banaan, koffie en dadel

30 april 2015

Banaankoffiesmoothie

Het is weer tijd voor de foodblogswap!

Tjonge wat had ik weinig tijd dit keer. Alhoewel ik natuurlijk ruim van te voren weet dat de foodblogswap geplaatst moet worden, was het deze keer enorm stressen. Ik heb dit keer dan ook niet voor iets heel uitgebreids gekozen, maar voor dat wat op mijn blog ontbreekt: drankjes.

Ik mocht deze maand iets maken van het blog Foodquotes. Een mooi blog, met veel gezonde recepten. De 30 jarige Simone eet sinds 2013 helemaal Paleo, een lifestyle die haar niet alleen heeft geholpen met afvallen maar ook met echt gezonder worden en voelen. Naast dat zij haar blog heeft is ze ook voedingsdeskundige, een interessante combi!

Toen ik de categorie drankjes op haar blog had gevonden had ik mijn keuze snel gemaakt: ik ging voor de smoothie met koffie, banaan en dadel. Ik heb niet erg veel aan het recept veranderd. Simone gebruikte amandelmelk, deze heb ik vervangen voor yoghurt om het wat voedzamer te maken. Ook voedge ik wat kaneel toe, een lekkere toevoeging.

Ik vond de smoothie erg lekker. De koffie is erg verrassend! Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Dit heb je nodig voor 1 smoothie:

7 el yoghurt
1 el koffie
1 bevroren rijpe banaan, in plakjes
1/2 tl kaneel
1 dadel

Zo maak je het:

Doe alle ingrediƫnten in de blender en mixen maar!

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie