Hoe eet ik een broodje hamburger zonder te knoeien

2 maart 2014

Hamburger eten 1

Om nog even in de vibe van het carnavallen te blijven (lees loempia’s, tosti’s en hamburgers eten, weggespoeld met wat gezonde sapjes), een blogbericht hoe je nou eigenlijk een broodje hamburger eet zònder te knoeien!

Je kent het vast wel: je hebt een lekker broodje hamburger met alles erop en eraan. Vlees, kaas, spek, ui, tomaat, sla, augurk, saus.. Voor een echt smikkelfestijn kunnen ze niet ontbreken. Maar bij mij valt altijd de helft van m’n broodje. De hamburger schuift helemaal naar één kant, de tomaten floepen eruit en de kaas druipt op mijn vingers. Nu niet meer! Bedankt Jappannertjes voor jullie grandioze onderzoek.

Het geheim bij het eten van een broodje hamburger zit m in de pink. Ik ben altijd geneigd m’n vingers boven op het broodje te leggen, en m’n duim eronder. Ehhh! Fout! Ze hebben er 4 maanden over gedaan, maar de Jappannertjes hebben ontdekt dat je niet alleen je duim, maar ook je pink onder het broodje moet houden. Zo heb je veel meer balans en gaat de boel niet schuiven.

Hamburger eten 2

Ik moet eerlijk zeggen dat het ook nadelen heeft hoor. Ik durf echt mijn broodje niet meer neer te leggen want ik ben veel te bang dat het alsnog gaat schuiven. Tussendoor de saus van je wangen vegen of een slokje drinken nemen zit er dus niet in. Toch ga ik dit wel blijven doen, behalve een klein beetje geknoeide saus was mijn bordje keurig schoon!

Hamburger eten 3

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie