Over mij

Hallo daar!

Mijn naam is Sabine en sinds 2014 ben ik actief in de bloggerswereld. Samen met vriendlief Fabian Boot, professioneel fotograaf met veel liefde voor foodfotografie, werk ik zo nu en dan aan blogposts die gaan over eten. Zo nu en dan? Eh ja, soms 3 in de week, soms 3 in het jaar. Gewoon wanneer ik er zin in heb! Fabian doet de fotografie en de bewerking, ik bedenk het gerecht, kook, styl en schrijf het recept à la Sabine uit. Dit alles doe ik naast mijn (bijna) fulltime job als HR Business Partner bij een heel mooi Japans bedrijf in Amersfoort. En sinds kort naast het zorgen voor onze lieve kleine Thies (geboren op 17 december 2019!). Waarom? Nou…

Ik hou van eten. Ik hou van het kopen van eten, van het maken van eten, van het eten opeten en inmiddels houd ik zelfs van het schrijven over eten. Ik lust (echt bijna!) alles en eten kan je dus met recht mijn grootste hobby noemen. Dat ik eten leuk vond wist ik al op jongere leeftijd. Ik besloot op mijn 17e dan ook om te starten aan de Hoge Hotelschool en werkte in diverse mooie restaurants. Tijdens mijn studie besloot ik echter dat ik niet mijn leven lang in de avonden wilde werken. Ik koos dan ook een specialisatie in HR en ben hier ook in gaan werken. Op een gegeven moment merkte ik dat ik het ‘professioneel’ omgaan met eten miste. Koken deed ik wel, maar niet super actief. Toen ik thuis opperde dat ik misschien wel een foodblog ging beginnen (het was een hersenspinsel, echt, meer niet) had Fabian binnen een uur een domeinnaam aangevraagd en was mijn website in de maak.

Als je door mijn recepten bladert zal je zien dat Fabian en ik hééél veel geleerd hebben de afgelopen jaren. En nog steeds leren wij elke week bij. De recepten die je op dit blog vindt zijn niet in een hokje te plaatsen: ik kook naar hoe mijn leven er op dat moment uitziet. Je vindt dus gezondere recepten, recepten voor de emotie eter, recepten voor etentjes, vegetarische recepten en recepten voor een snelle doordeweekse maaltijd. Mijn recepten zijn toegankelijk en echt goed te maken, dat beloof ik je.

Mocht je tips, suggesties, een leuke reactie of recepten voor me hebben, dan vind ik het erg leuk dit te horen. Bij elk bericht is er de ruimte om een reactie te plaatsen dus doe dit gerust. Ook het delen van foto’s op social media vind ik super leuk, tag mij dan even in je bericht!

Ik wens jullie heel veel lees-, kook- en eetplezier en hoop jullie hier nog vaak terug te zien!

 

Sabine