Review & winactie: Pluk van RiZZ

27 november 2016

pluk1

Een super toffe fruitmand met prachtig design.

Jongens ik heb een toffe winactie van RiZZ Design. Ik mag een Pluk onder jullie verloten! Wat jullie hiervoor moeten doen lees je onderaan de pagina, maar eerst even een stukje over RiZZ en de Pluk.

In 1941 is RiZZ opgericht door de familie Zuiddam. Jarenlang hebben zij borstels van hoogwaardige kwaliteit ontworpen en geproduceerd. In 2004 kwam de ommekeer. De borstelmarkt veranderde en RiZZ besloot te gaan focussen op dat waar ze goed in waren: huishoudelijke producten ontwerpen en produceren die móói zijn. Wat niemand houdt toch van lelijke dingen?

Het meest bekende product dat hieruit voort is gekomen is waarschijnlijk wel de deurmat. Deze beste deurmat ter wereld ligt inmiddels bij duizenden tevreden klanten over de hele wereld voor de deur. Andere voorbeelden van producten van RiZZ zijn paraplubakken, wandhaken, spiegels, kledinghangers, kapstokken en heel erg mooie kaarsenstandaarden. Alles van prachtig design en van hoogwaardige kwaliteit. Als je iets bijzonders voor je interieur (thuis maar zeker ook zakelijk!) zoekt dan kan ik je echt aanraden om hier even een kijkje te nemen.

De Pluk is een fruitmand ontworpen door Kàre Frandsen. Hij gaf de Pluk een mooi strak design. Wat de Pluk bijzonder maakt is dat je deze ophangt. Doordat de zijkanten afgezet zijn met elastiek kan je er met je hand in om het fruit er uit te pakken. Aan een van de vier zijden is de Pluk open zodat je hem snel en gemakkelijk kunt vullen. De Pluk kan je gemakkelijk afnemen met een doekje.

De Pluk is niet alleen maar mooi design, er zit ook echt een goed idee achter. Doordat het fruit als het ware zweeft en niet op een vlak oppervlakte ligt, blijft je fruit langer vers en gaat dus minder snel rotten. Dit komt doordat de fruitmand een goede ventilatie geeft. Wanneer fruit in een normale fruitschaal ligt kan het minder goed ademen. Ik heb het getest en het werkt echt. Denk er wel even over na waar je de Pluk ophangt, boven de verwarming zal je niet de beste resultaten krijgen..

De Pluk is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, wit en rood. De normale prijs is € 89 maar als je snel bestelt (tot eind november!) dan betaal je € 69. Nu bestellen is voor de feestdagen in huis!

Wil jij kans maken op zo’n mooie witte of rode pluk? Like de pagina van RiZZ èn Cuisine van Sabine op Facebook en deel het bericht (wel even openbaar zetten anders kan ik het niet zien). A.s. donderdag maak ik de winnaar bekend zodat je het voor de Sinterklaas in huis hebt. Nemen jullie even een kijkje op de website van RiZZ?

https://i0.wp.com/www.rizz.design/nl/files/2016/06/Pluk_Wit_1.png?w=1080&ssl=1 Pluk_Rood_1

Pluk_Zwart_1

Foto’s van website RiZZ

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Talknomztome 5 december 2016 at 15:18

    Wat een leuk ding! Ik had nog nooit van dit merk gehoord.

  • Geef een reactie