Review & winactie: sauzen van bbq-sausjes.nl!

18 december 2016

nick-sauzen4Heul erg lekker.

O wat heb ik weer een fijne winactie zo voor de feestdagen! Wie van jullie gaat er allemaal gourmetten? Wij in ieder geval wel. En laat ik nou net heel erg lekkere sausjes hebben gekregen van bbq-sausjes.nl. Natuurlijk zijn deze sauzen niet alleen lekker bij de barbecue, maar ook bij de gourmet. Doe je mee?

Ik krijg wel eens de vraag of ik altijd eerlijk ben over de producten die ik krijg opgestuurd. Zolang ik niet betaald krijg en het dus geen gesponserd artikel is, geef ik altijd mijn eerlijke mening over het product. Bij deze sausjes kan ik heel eerlijk zijn: ze zijn echt lekker. En vooral zijn ze heel anders dan anders. Dat vind ik nou leuk! De bananensaus is mijn favoriet. Waarschijnlijk denk je hetzelfde als ik dacht. Bananensaus? Wat moet ik me daar nou weer bij voorstellen? Het is een zoete, maar vooral ook pittige saus en bevat 40% banaan. Super leuk om op tafel te zetten! Ook de knoflooksaus is erg lekker, en ook over de churrasco saus ben ik enthousiast.

De sausjes zijn van het merk Nick the easy rider en worden in Duitsland gemaakt. Ze komen in glazen flesjes van 140 ml, goed voor ongeveer 4 personen. De sauzen zijn vooral uitgekozen op hun pure smaak, en dat proef je! Neem even een kijkje op de website voor alle andere sauzen die ze aanbieden. Echt een aanrader!

Wil je kans maken op dit leuke plankje met sausjes? Ga naar mijn Facebook pagina en doe mee aan de winactie!

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie