Tom Wallet & Cuisine van Sabine: gezonde voeding

17 februari 2014

51c3a2167f6f4f831166e3d6d52bc2de

Jaja, wat tromgeroffel is wel op z’n plaats! Vanaf deze week zullen er tien blogberichten over gezonde voeding volgen, een mooie samenwerking tussen Tom Wallet en Cuisine van Sabine.

Na acht jaar ervaring op gedaan te hebben op het gebied van training en voeding bij een sportschool, is het voor Tom nu tijd om het roer om te gooien. Per 1 maart zal hij voor zichzelf gaan beginnen op gebied van Personal Training. Tom kan je begeleiden wanneer je een gezondere lifestyle wilt creëren, wanneer je fitter wilt worden, wanneer je wat wilt afvallen, maar altijd met in het achterhoofd: je moet je er zelf lekker bij voelen. Dit is wat het werken met Tom fijn maakt, je geeft je eigen grenzen aan en er is geen ‘standaard’ plan, maar een plan speciaal afgestemd op jouw leven en behoeften.

Voeding is hier een ontzettend belangrijk onderdeel van. Daarom vind ik het erg leuk dat Tom mij heeft gevraagd wat van zijn recepten uit te proberen en nieuwe gezonde toppers te bedenken (en hij ook!). De recepten die we gaan posten hebben allen te maken met 10 gezondheidsfeiten die Tom in zijn achterhoofd houdt. Elk recept vormt hopelijk een inspiratie om gezonder te gaan koken en eten.

Nog even Tom Wallet in het kort: De Personal Trainer die je zoekt als je fitter, slanker en gezonder wilt worden!

En daar sluit ik mee af. Veel plezier met lezen, koken en eten!

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie