Witte chocolademelk met Oreo

15 januari 2017

Witte chocolademelk met oreo2

Zondigen in januari.

Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Na het zien van deze witte chocolademelk met Oreo vast iets minder goed. Bij mij ook inderdaad. Slecht he? Ik begon goed op 2 januari: salades mee naar het werk, soepjes als lunch, behalve fruit en rijstwafels (ik heb nu de appel kaneel van Zonnatrua, aanrader!) geen tussendoortjes, en ook het avondeten was verantwoord. Maar doordat ik weinig tijd heb gemaakt om te gaan sporten (lees: ik heb in 2 weken tijd 2 seizoenen van The Bridge op Netflix zitten kijken..) kom ik niet echt in het ritme. In het weekend houd ik dan ook nergens rekening mee, en zit ik rustig aan de koekjes, wijn en andere niet zo gezonde voedingswaren.

Vanaf morgen moet het wel weer afgelopen zijn. Als de wegen een beetje begaanbaar zijn wil ik op de fiets naar het werk, en ook wil ik weer gaan sporten. Ik merk dat wanneer ik meer sport ik het zonde vind om alles er weer aan te eten, en dus eet ik minder en gezonder. Even weer in de goede flow komen dus! Misschien ga ik in februari starten met personal training, samen met mijn moeder. Even een paar maanden knallen en in het goede ritme komen. Ik kijk er eigenlijk wel naar uit, fijn om weer lekkerder in je velletje te zitten.

Maar nu zit ik dus nog volop te zondigen. Zoals zojuist, met deze heerlijke witte chocolademelk met Oreo. Een match made in heaven kan ik je vertellen. Lekker zoet vooral! Na 1 kop zit je aardig vol, dus je hoeft geen extra tussendoortje meer te nemen. Maak deze witte chocolademelk met Oreo als je lekker buiten hebt gewandeld of lekker op de bank zit met een boekje of Netflix. Heel fijn, echt.

Witte chocolademelk met oreo3

Dit heb je nodig voor 2 mokken:

600 ml melk (halfvol of vol)

100 gr witte chocolade, fijn gehakt

14 mini Oreo koekjes

mini marsmallows

 

Zo maak je het:

Verwarm de melk in een pannetje op het vuur. Verdeel in de tussentijd de witte chocolade stukjes over de 2 mokken. Pak 6 Oreo koekjes, en verkruimel deze in de keukenmachine. De andere zijn ter garnering. Als de melk heet is schenk je deze over de witte chocolade. Laat 2 minuten staan en verdeel dan het Oreo kruim over de mokken. Roer goed door, ook over de bodem. Verdeel de 8 overgebleven koekjes over de chocolademelk en verdeel er ook wat marshmallows over. Cheers!

Witte chocolademelk met oreo4

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie